fbpx

Opiskelijoiden antamaa palautetta

Perusopetus

Tieto- ja viestintätekniikka pedagogisena työvälineenä

Ylioppilaskunnan  teemapäivä “anna omena hyvälle opettajalle vuonna 2012:

Moi!
Tässä hyvälle opelle omena koko LO11-B ryhmältä!!!
😀

Opiskelijan sähköpostilla lähettämä viesti

Hei Jari,

täydensin puuttuvat blogiartikkelit. Tässä vielä linkki blogiini: (osoite poistettu)
Oli muuten oikeasti hyvä kurssi, kiitos! Mukavaa alkanutta vuotta 2013.

Maisteriohjelmat

Edutool maisteriohjelma

Opiskelija 1:

“Blogin käyttö oman oppimisen välineenä ja ammatillisena työvälineenä. Teknoligisten apuvälineiden käyttö oman oppimisen ja yhteisöllisen oppimisen tukena. Olen jo aiemmin havainnut, että koulutusjärjestelmässä on tarve uudistua ja ottaa käyttöön oppimista tukevia apuvälineitä – JOKO-opintojakson aikana tämä tarve on tullut yhä ilmeisemmäksi.”

Opiskelija 2:

“Jarin opetustyyli harjoituksissa. Sekä mahtavat sähköpostiohjeet mitä oli tehty ja mitä pitäisi tehdä. Sekä myös se että nettisivuilta näki mitä oli käsitelty ja mitä käsiteltiin jos niitä tarvi jossain kohdissa kurssia muistella.”

Opiskelija 3:

“Lisäksi harjoituksissa oli vähän kiireen tuntu ja osa ohjelmista käytiin turhan nopeaa…olisi ollut mielenkiintoista esimerkiksi kunnolla ymmärtää Diigon ja Mendeleyn tarjoamat mahdollisuudet. Tehtävät opettajan blogissa olivat sekavasti esillä. Yleensäkin ohjeistusta ja tehtävänantoja harjoituksissa voisi selkeyttää. Jarille kuitenkin pisteitä todellisesta innostuneisuudesta ja kiinnostuneisuudesta aihealueeseen.”

Opiskelija 4:

“Erityisen hyvin toimi kurssin alussa annettu tukiopetus esim. ACP:n ja WordPressin maailmoihin pääsemiseksi. Se tuli oikeaan aikaan ja tositarpeeseen. Pahimman stressin se leikkasi ja pystyin luottamaan, että etäjaksolla selviän.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights