fbpx
Kategoriat
Poliitiikka yhdistystoiminta

Hyvää Eurooppa-päivää!

Eurooppa-päivää vietetään Euroopassa vuosittain 9. toukokuuta.9. toukokuuta 1950 Robert Schuman esitti ehdotuksensa yhtenäisen Euroopan luomisesta välttämättömänä rauhanomaisten suhteiden ylläpitämiseksi.

Eurooppalainen Ouluseutu ry:n hallituksen varajäsenenä kunnioitin juhlapäivää osallistumalla valtakunnalliseen pääjuhlaan Oulussa.

Euroopan Unionin lonkerot ovat elämässämme mukana monella tavalla, tavallinen kansa nauttii shengen sopimuksen ansiosta rajattomasta euroopasta ja kyllä yhteinen valuuttakin helpottaa elämää.

Tärkein saavutus on kuitenkin se, että alueellamme on vallinnut vuosikymmenten ajan rauha ja kansalaisten hyvinvointi on korkealla tasolla

Onnea Me! Onnea Eurooppa!

Kirjoittanut Jari Laru

Jari Jukka Laru (s. 9. maaliskuuta 1975) on oululainen yliopistonlehtori ja kaupunginvaltuutettu. Laru on koulutukseltaan luokanopettaja, joka työskentelee Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnassa teknologiatuetun oppimisen ja opetuksen yliopistonlehtorina. Laru toimii myös luennoitsijana ja kouluttajana yrityksensä (Larux tmi) kautta.

Laru asuu Jäälissä ja toimii alueen asukasyhdistyksen puheenjohtajana. Hänellä on kolme lasta, puoliso ja kissa. Hän harrastaa ruoanlaittoa, leipomista, kirjallisuutta ja 1970-luvulla rakennetun talon remontointia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights