fbpx
Kategoriat
Lautakunta Poliitiikka

Kokoomus esittää minua sivistys- ja kulttuurilautakunnan jäseneksi!

Puolueiden välisten neuvotteluiden perusteella Oulun Kokoomus esittää minua Oulun sivistys- ja kulttuurilautakunnan jäseneksi ja varasijalle maakuntavaltuustoon.

Olen hyvin kiitollinen saamastani luottamuksesta, koska kyseinen tehtävä on erittäin mielenkiintoinen, vastuullinen ja tärkeä sekä poliittisesti että ammatillisesti.

Haluan hyödyntää asiantuntemustani opettajankouluttajana ja koulutusteknologina myös politiikan saralla.

Edellisellä kaudella toimin lähidemokratiatoimikunnan puheenjohtajana. Tämä toimikunta on osa sivistys- ja kulttuuripalveluita (yhteisötoiminta).

Lähidemokratiatoimikunta opetti minulle kuinka tärkeätä on kuntalaisten osallistaminen- ja kuuleminen – sillä työllä tekemistä riittää niin sivistys- ja kulttuuripalveluissa kuin muissakin kaupungin hallintokunnissa.

Toivon että olen kaupunkilaisten luottamuksen arvoinen! Ollaan yhteydessä!

Kirjoittanut Jari Laru

Jari Jukka Laru (s. 9. maaliskuuta 1975) on oululainen yliopistonlehtori ja kaupunginvaltuutettu. Laru on koulutukseltaan luokanopettaja, joka työskentelee Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnassa teknologiatuetun oppimisen ja opetuksen yliopistonlehtorina. Laru toimii myös luennoitsijana ja kouluttajana yrityksensä (Larux tmi) kautta.

Laru asuu Jäälissä ja toimii alueen asukasyhdistyksen puheenjohtajana. Hänellä on kolme lasta, puoliso ja kissa. Hän harrastaa ruoanlaittoa, leipomista, kirjallisuutta ja 1970-luvulla rakennetun talon remontointia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights