fbpx

Mukaan kampanjaan

Kaikki apu vaalikampanjan toteuttamiseksi on tarpeen. Tässä vaiheessa voit auttaa kampanjassa paitsi kertomalla kampanjasta kavereille, tykkäämällä Facebookissa poliitikkosivustani myös liittymällä kampanjatiimiini.

Tule mukaan kampanjatiimiin

Vaalikampanjan toteutuksesta vastaa optimitilanteessa ehdokkaan lisäksi kampanjatiimi, joka suunnittelee ja toteuttaa käytännön vaalityötä. Tavoitteena on tietysti lisätä äänimäärää (tai ainakin säilyttää nykyinen asema), joten käyttöä on juuri sellaiselle osaamiselle jota sinulla on.

Se voi olla jotain graafisesta suunnittelusta jalkatyöhön tai ideoinnista huonojen juttujen kertomiseen.

Poliittisessa järjestötyössä pitkään toimineena voin todeta, että myös poliittinen yhteisty on erinomainen tapa tutustua uusiin ihmisiin, jotka jakavat saman arvomaailman.

Voit osallistua kampanjatiimiin voi osallistua erilaisin panostuksin oman jaksamisen ja aikataulujen mukaan.

Kuinka pääsen osallistumaan?

Pääset mukaan kampanjatiimiin ottamalla yhteyttä Facebookin kautta tai katsomalla yhteystiedot “ota yhteyttä“-sivulta. Tervetuloa mukaan!

Kutsu paneeleihin, väittelyihin tai tilaisuuksiin!

Olen taitava sanansäilän käyttäjä ja osallistun mielelläni tilaisuuksiin, paneeleihin ja väittelyihin. Jos sinulla on hyvä tapahtumaidea tai haluaisit minut puhumaan jostain aiheesta, ole yhteydessä!

Verified by MonsterInsights