fbpx

Kunnallisvaalit 2012

Olen ehdokkaana kunnallisvaaleissa Oulussa. Vaalipäivä on 28.10.2012.

Näissä vaaleissa olen liikkeellä tosimielellä. Olen ruohonjuuritason toimijana selvillä tavallisen kaupunkilaisen kipupisteistä. En lupaa kuuta taivaalta, vaan toimin lähidemokratian ja lähipalveluiden puolestapuhujana. En lupaa esimerkiksi palauttaa Karjalaa tai lopettaa pakkoruotsia kuten naapuripuolueen edustajat ovat mediassa luvanneet. En ota myöskään kantaa kuntarakenteeseen tai Euroon. Nekään eivät liity Oulun kaupungin päätösvallassa oleviin asioihin.

Olen saanut vuodesta 2008 aikaan paljon asukasyhdistyksen saralla: meillä on toimiva porukka ja olemme onnistuneet taistelussamme kaavoittajaa ja isoja jätealan toimijoita vastaan. Varavaltuutetun tehtävässäni ja lautakuntatyöskentelyssä olen oppinut edustuksellisen demokratian toimintaperiaatteet ja kansalaisten taistelussa jättimäistä kaatopaikkaa vastaan olen oppinut kuinka kirjoitetaan lausuntoja, vaatimuksia ja vastineita niin poliitikoille, virkamiehille kuin mediallekin.

Sanallla sanoen, olen valmis. Nyt on aika ottaa askel eteenpäin ja pyrkiä seuraavaksi vaalikaudeksi yhdeksi 67 oululaisesta kaupunginvaltuutetusta.

Olen koonnut näille sivuille ajatuksia siitä, mitkä asiat minulle erityisesti ovat tärkeitä. Löydät vaaliteemojani täältä. Lisäksi minulla on ollut mahdollisuus antaa panokseni Oulun Kokoomuksen kunnallisjärjestön vaaliohjelmaan, joka on mielestäni hyvä toimintasuunnitelma tulevalle vaalikaudelle. Ajatuksiini pääset perehtymään myös lukemalla blogitekstejäni sekä asukasyhdistyksen edustajana tekemiäni lausuntoja.

Vaalirahoituksen suhteen haluan olla mahdollisimman avoin. Täältä näet jatkuvasti päivittyvän selvityksen kampanjani rahoituksesta ja kustannuksista.

Kunnallisvaaleissa valitaan päättäjät, jotka vaikuttavat eniten suomalaisten arkeen. Muista äänestää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights