fbpx
Kategoriat
Matkailu

Roadtrip: Oulu-Krakova-Oulu

Lautalla Tallinnaan

Yöpyminen Augustowissa

Tuokiokuvia Via Balticalta

Krakova

Wieliczkan suolakaivos (Unescon maailmanperintökohde)

Zakopane

Auschwitzin keskitysleiri

Krakovan Park Vodnyj vesipuisto

Puolan ilmailumuseo

Varsova

Kopernikus tiedekeskus

Paluumatka (Via Baltica)

Kirjoittanut Jari Laru

Jari Jukka Laru (s. 9. maaliskuuta 1975) on oululainen yliopistonlehtori ja kaupunginvaltuutettu. Laru on koulutukseltaan luokanopettaja, joka työskentelee Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnassa teknologiatuetun oppimisen ja opetuksen yliopistonlehtorina. Laru toimii myös luennoitsijana ja kouluttajana yrityksensä (Larux tmi) kautta.

Laru asuu Jäälissä ja toimii alueen asukasyhdistyksen puheenjohtajana. Hänellä on kolme lasta, puoliso ja kissa. Hän harrastaa ruoanlaittoa, leipomista, kirjallisuutta ja 1970-luvulla rakennetun talon remontointia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights