fbpx
Kategoriat
Lautakunta Poliitiikka Työryhmätyö

Politiikon arkea: työryhmän kokous

Vuoden 2018 aikana valmistelimme Oulun kaupungin vuorovaikutussuunnitelmaa. Tämä on yksi esimerkki kuntapoliitikon arjesta.

Kaupunginvaltuutetun tehtävä ei rajoitu pelkkään valtuusto- ja lautakuntatyöskentelyyn.Tänään olemme pohtimassa millainen voisi olla kaupungin tuleva vuorovaikutussuunnitelma?

Olen tässä työryhmässä sivistys- ja kulttuurilautakunnan edustajana. Asia on lähellä sydäntä, sillä toimin edellisellä vaalikaudella lähidemokratiatoimikunnan puheenjohtajana.

Millaista kaupungin ja kuntalaisen välisen vuorovaikutuksen tulisi mielestäsi olla?

Kokouksessa käytiin läpi viranhaltijoiden laatima esitys työryhmän tehtävästä
Tässä kuvassa näkyy hieman kokoustunnelmaa. Olemme Oulun kaupungintalon kokoustilassa. Vieressäni työryhmän jäsen Marjo Kemppainen (vihr.) ja hänen takanaan vastuullinen viranhaltija Pasi Laukka.

Kirjoittanut Jari Laru

Jari Jukka Laru (s. 9. maaliskuuta 1975) on oululainen yliopistonlehtori ja kaupunginvaltuutettu. Laru on koulutukseltaan luokanopettaja, joka työskentelee Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnassa teknologiatuetun oppimisen ja opetuksen yliopistonlehtorina. Laru toimii myös luennoitsijana ja kouluttajana yrityksensä (Larux tmi) kautta.

Laru asuu Jäälissä ja toimii alueen asukasyhdistyksen puheenjohtajana. Hänellä on kolme lasta, puoliso ja kissa. Hän harrastaa ruoanlaittoa, leipomista, kirjallisuutta ja 1970-luvulla rakennetun talon remontointia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights