fbpx
Kategoriat
Kaupunginvaltuusto Kaupunginvaltuustossa pidetyt puheenvuorot Poliitiikka Puheet

Valtuusto 26.2.18 kotouttamisohjelma

Kaupunginvaltuuston kokouksessa 26.2.2018 yksi ennakkoon jo kuumimmaksi ennustettu asiakohta oli ehdottomasti “Yhdessä kotoutuva Oulu. Kotouttamisohjelma 2018-2021” -asiakirjan hyväksyminen.

Perussuomalaiset, keskusta ja ASYL kehräsivät ohjelmaan peräti 32 muutosesitystä joista nyt täällä äänestellään.

Itse pidin tässäkin asiakohdassa puheenvuoron, jossa käytin näkökulmana työ/opiskelu/avio-peräisiä maahanmuuttajia ja erityisesti korkeakouluopiskeljoita.

Yhdessä kotoutuva Oulu -ohjelmaa käsittelevä puheenvuoroni valtuuston kokouksessa. ellei upotetussa videossa puhe ala oikealta kohdalta, käytä tätä linkkiä:https://www.youtube.com/watch?v=LzEhIf98YuA

Ohjelmaa on käpistelty aiemmin jo lautakunnassa joten minulle se oli hyvinkin tuttu ja jo hyväksi havaittu asiakirja. Valtuuston kokouskäytöksen perusteella kyseessä oli monille varsin punainen vaate..

Kirjoittanut Jari Laru

Jari Jukka Laru (s. 9. maaliskuuta 1975) on oululainen yliopistonlehtori ja kaupunginvaltuutettu. Laru on koulutukseltaan luokanopettaja, joka työskentelee Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnassa teknologiatuetun oppimisen ja opetuksen yliopistonlehtorina. Laru toimii myös luennoitsijana ja kouluttajana yrityksensä (Larux tmi) kautta.

Laru asuu Jäälissä ja toimii alueen asukasyhdistyksen puheenjohtajana. Hänellä on kolme lasta, puoliso ja kissa. Hän harrastaa ruoanlaittoa, leipomista, kirjallisuutta ja 1970-luvulla rakennetun talon remontointia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights