fbpx
Kategoriat
Lautakunta Poliitiikka

Sivistys- ja kulttuurilautakunta kokoontui Ouluhallissa. Laajennus ja remontti on luvassa tulevaisuudessa.

Kommentointia vuonna 2021

Lautakunta piti kokouksen valtuustokauden alkupuolella Ouluhallissa ja sai sittemmin päätettäväkseen hallin peruskorjauksen ja laajennuksen hankesuunnitelman. Nyt valtuustokauden lähestyessä loppuaan on myös Ouluhallin peruskorjaus ja laajennus loppusilausta vaille valmis!

Sivistys- ja kulttuurilautakunta kokoontuu tänään Ouluhallissa. Ouluhallin peruskorjaus ja laajennus on yksi lähivuosien suurista investoinneista joten eipä ihme että juuri täällä kokoustetaan..

Kokouksen alussa on ollut hyvin seikkaperäinen liikuntapalvelujen esittely. Liikuntapalvelujen johtaja Epäilys on pistänyt parastaan.

Laadimme lautakunnassa lähitulevaisuudessa lähiliikuntapaikkastrategian jossa katsotaan liikuntapalvelujen, puistopuolen ja tilapalveluiden (koulut) kohteet kokonaisuutena. Se on hyvä se!!

Kirjoittanut Jari Laru

Jari Jukka Laru (s. 9. maaliskuuta 1975) on oululainen yliopistonlehtori ja kaupunginvaltuutettu. Laru on koulutukseltaan luokanopettaja, joka työskentelee Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnassa teknologiatuetun oppimisen ja opetuksen yliopistonlehtorina. Laru toimii myös luennoitsijana ja kouluttajana yrityksensä (Larux tmi) kautta.

Laru asuu Jäälissä ja toimii alueen asukasyhdistyksen puheenjohtajana. Hänellä on kolme lasta, puoliso ja kissa. Hän harrastaa ruoanlaittoa, leipomista, kirjallisuutta ja 1970-luvulla rakennetun talon remontointia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights