fbpx
Kategoriat
Paneelit Poliitiikka

Porisuta porvaria koulutuksesta

Tänään Cafe Roosterissa on mukava tapahtuma “porisuta porvaria koulutuksesta” – allekirjoittanut on yksi porisutettavista 🙂

TAPAHTUMAN KUVAUS:”Tiedätkö oikeasti mitä paikalliset porvarit ajattelevat koulutuksesta?

Tule, Kysy ja osallistu keskusteluun.

Porvareina paikalla ovat keskustelemassa Jari Laru, Jukka Latva-Rasku, Laura Ritola, Marja Karjalainen ja Niilo Heinonen.

He ovat kukin oman alansa asiantuntijoita, jotka tarkastelevat koulutusta eri näkökulmista.

Tilaisuuden juontaa Mono Kuoppala. Tapahtuman järjestää Pokkisen Kokoomus.”

https://www.facebook.com/events/1773051666329983/?cft[0]=AZVRSUXcTknkRbLzVztt3sqYnNYDDVeTpVgHBFGRQWsuIazO3NHw-mAb0_tPCgDfWPpAqtVM4wbcPW1KSUCP59GIBzO9u3elPn_9S-c62-sI_4IA0tTrpbJelXV0IQ0-nC6022G3FT2EHJ_fjPpGytIMiaG3san1cTGII4YmmYVp03V8T2E4wDLC0TQB3zFrm7o&tn=-UK-R

Kirjoittanut Jari Laru

Jari Jukka Laru (s. 9. maaliskuuta 1975) on oululainen yliopistonlehtori ja kaupunginvaltuutettu. Laru on koulutukseltaan luokanopettaja, joka työskentelee Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnassa teknologiatuetun oppimisen ja opetuksen yliopistonlehtorina. Laru toimii myös luennoitsijana ja kouluttajana yrityksensä (Larux tmi) kautta.

Laru asuu Jäälissä ja toimii alueen asukasyhdistyksen puheenjohtajana. Hänellä on kolme lasta, puoliso ja kissa. Hän harrastaa ruoanlaittoa, leipomista, kirjallisuutta ja 1970-luvulla rakennetun talon remontointia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights