fbpx
Kategoriat
Kaupunginvaltuusto Kaupunginvaltuustossa pidetyt puheenvuorot Poliitiikka Puheet

1. puheenvuoroni Oulun kaupunginvaltuutettuna

Ensimmäinen puheenvuoroni “kirjallisena” .. Tämä on tapani luonnostella puhe, jos sitä ei ole pakko toimittaa kirjallisena.
Puheenvuoroni kokouksen loppupuolella. Jos video ei ala oikeasta kohtaa, käytä tätä linkkiä: https://youtu.be/NDbJ2Nf4OxM?t=20856

Kirjoittanut Jari Laru

Jari Jukka Laru (s. 9. maaliskuuta 1975) on oululainen yliopistonlehtori ja kaupunginvaltuutettu. Laru on koulutukseltaan luokanopettaja, joka työskentelee Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnassa teknologiatuetun oppimisen ja opetuksen yliopistonlehtorina. Laru toimii myös luennoitsijana ja kouluttajana yrityksensä (Larux tmi) kautta.

Laru asuu Jäälissä ja toimii alueen asukasyhdistyksen puheenjohtajana. Hänellä on kolme lasta, puoliso ja kissa. Hän harrastaa ruoanlaittoa, leipomista, kirjallisuutta ja 1970-luvulla rakennetun talon remontointia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights