fbpx
Kategoriat
Kuntavaalit Poliitiikka

Vuoden 2017 vaalien vaalikonevastaukseni

Pyrin vastaamaan aina kaikkiin mahdollisiin vaalikoneisiin. Valitettavasti vaalikoneista harvat säilyttävät vastaukset vuosikausien päähän. YLEn laadukas vaalikone on juuri sellainen, sen vastaukset löytyvät vain YLEn kokoamasta Excelistä (ja minun osaltani tältä sivulta)

YLEn vaalikonevastaukset olen siis siirtänyt sivuilleni pysyvään talteen hyödyntäen heidän avoimena datana julkaisemaansa Excel-taulukkoa (valtakunnalliset kysymykset ja kuntakohtaiset kysymykset).

Verkosta vielä löytyvät kuntavaalien 2017 vaalikoneet

YLEn vaalikone 2017

Valitettavasti YLEn vaalikone on poistettu linjoilta jo hyvän aikaa sitten. Onneksi YLE on julkaissut ehdokkaiden vastaukset avoimena aineistona, joten sain poimittua sieltä omat kantani talteen.

Alla olevista vastauksista saa varsin hyvän kuvan siitä, millaisena ehdokkaana valtuustoon pyrin ja millaisena valtuutettuna olen siellä vaalikaudella 2017-2021 toiminut.

Kuntakohtaiset kysymykset ja väitteet vastauksineen
Valtakunnalliset väittämät vastauksineen

Kirjoittanut Jari Laru

Jari Jukka Laru (s. 9. maaliskuuta 1975) on oululainen yliopistonlehtori ja kaupunginvaltuutettu. Laru on koulutukseltaan luokanopettaja, joka työskentelee Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnassa teknologiatuetun oppimisen ja opetuksen yliopistonlehtorina. Laru toimii myös luennoitsijana ja kouluttajana yrityksensä (Larux tmi) kautta.

Laru asuu Jäälissä ja toimii alueen asukasyhdistyksen puheenjohtajana. Hänellä on kolme lasta, puoliso ja kissa. Hän harrastaa ruoanlaittoa, leipomista, kirjallisuutta ja 1970-luvulla rakennetun talon remontointia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights