fbpx
Kategoriat
Kuntavaalit Poliitiikka

Vaalinalustunnelmia!

Pasi Jokinen kirjoitti sivulleen kaunopuheisen suosituksen äänestää allekirjoittanutta.

Kiitos siitä.Olen myös kiitollinen useille muille ihmisille jotka ovat kertoneet päätyneensä äänestämään minua. Teitä on varsin paljon.

Sitäkin enemmän on ihmisiä jotka ovat kertoneet että Kalevan vaalikoneessa on tärpännyt varsin hyvin allekirjoittaneen kanssa. Sehän ei vielä tarkoita äänestyspäätöstä, mutta on kuitenkin merkittävä signaali yhteisistä näkemyksistä.

Myös nettimetriikat ovat rohkaisevia, parhaimmillaan esim. videon peitto on ollut yli 4800 katsojaa (joka on kyllä Facebookin laskennallinen arvo). LinkedIN palvelussa julkaistua artikkeliani (https://www.linkedin.com/…/mist%C3%A4-hyv%C3%A4…) on katsottu jo n. 400 kertaa vaikka se on julkaistu viime viikolla. Kalevassa julkaistuja kirjoituksiani on julkaistu kymmeniä kertoja. Instagramissa eräs kuva sai yli 114 tykkäystä vaikka kyseessä oli poliittinen mainos 🙂 Jopa Rantapohja -lehden mainoksesta sain palautetta entiseltä opiskelijaltani eli ihmiset todella katselevat vaaliaiheisia mainoksia, videoita ja kirjoituksia.

ITK2017 konferenssissa Hämeenlinnassa sain paljon kehuja ja kannustusta useilta kollegoilta kautta maan, jotka eivät olleet välttyneet siltä tiedolta että olen ehdolla. Yliopistolta eli työpaikaltani olen saanut positiivista kannustusta ja toiveita siitä, että oppimisen ja opettamisen ammattilainen nostettaisiin vastuullisiin tehtäviin jos vaalitulos vain sen suo.

KIITOS teille kaikille jotka olette tutustuneet ajatuksiini! Erityinen kiitos teille jotka olette jo äänestäneet minua tai olette aikeissa äänestää huomenna!

Koen olevani niin ammatillisesti kuin poliittisestikin kypsä toimimaan valtuutetun vastuullisessa tehtävässä!

Kirjoittanut Jari Laru

Jari Jukka Laru (s. 9. maaliskuuta 1975) on oululainen yliopistonlehtori ja kaupunginvaltuutettu. Laru on koulutukseltaan luokanopettaja, joka työskentelee Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnassa teknologiatuetun oppimisen ja opetuksen yliopistonlehtorina. Laru toimii myös luennoitsijana ja kouluttajana yrityksensä (Larux tmi) kautta.

Laru asuu Jäälissä ja toimii alueen asukasyhdistyksen puheenjohtajana. Hänellä on kolme lasta, puoliso ja kissa. Hän harrastaa ruoanlaittoa, leipomista, kirjallisuutta ja 1970-luvulla rakennetun talon remontointia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights