fbpx
Kategoriat
Lähidemokratiatoimikunta Poliitiikka

Olipa mukava kausi! Tunnelmia lähidemokratiatoimikunnan viimeisestä kokouksesta

Kuvassa Oulun kaupungin lähidemokratiatoimikunta kevään 2017 toisen kokouksen jälkeen. Tänään listan kuumin asia oli suuralueiden yhteisötoiminnan toimintarahoista päättäminen, mutta oli siinä mukana myös mm. tunnustuspalkinnon hahmottelua ansiokkaasta lähidemokratiatyöstä yms.

Kokous oli jälleen varsin rattoisa, me olemme tässä valtuustokauden aikana kasvaneet mukavasti yhteen – ei tarvitse naama myttyrässä mennä kokoustamaan. Hyvällä mielellä ollaan ja yhteistyössä yli puoluerajojen.

Itse istun puheenjohtajan paikalla pöydän päässä. Minusta katsoen vasemmalla on varapuheenjohtaja Anne Lyttinen (kesk.), jäsen Jaakko Alavuotunki (vas.), Esa Launonen (kesk.) ja Anne Kippola (sihteeri). Minusta katsoen oikealla istuvat Pasi Laukka (yhteisötoiminnan päällikkö), jäsen Jari Pirinen (pers.), jäsen Marjo Kemppainen (vihr.) ja jäsen Maarit Vartiainen (sdp)

Kirjoittanut Jari Laru

Jari Jukka Laru (s. 9. maaliskuuta 1975) on oululainen yliopistonlehtori ja kaupunginvaltuutettu. Laru on koulutukseltaan luokanopettaja, joka työskentelee Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnassa teknologiatuetun oppimisen ja opetuksen yliopistonlehtorina. Laru toimii myös luennoitsijana ja kouluttajana yrityksensä (Larux tmi) kautta.

Laru asuu Jäälissä ja toimii alueen asukasyhdistyksen puheenjohtajana. Hänellä on kolme lasta, puoliso ja kissa. Hän harrastaa ruoanlaittoa, leipomista, kirjallisuutta ja 1970-luvulla rakennetun talon remontointia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights