fbpx
Kategoriat
politiikka

Osallistun tuleeko kuntalainen kuulluksi? paneeliin 14.10.2008 Kirkkotorin koulutuskeskuksessa Oulussa.

EDIT: Tästä kirjoituksesta oli jäänyt pois paneelin alkamisaika: 16:30. Olen syvästi pahoillani ;I
Osallistun  Oulussa kirkkotorin koulutuskeskuksessa järjestettävään vaalipaneeliin yhdessä Oululaisen ehdokaskollega Eeva-Maija Kolehmaisen kanssa  14.10.2008.

Paneelin teemana on “Tuleeko kuntalainen kuulluksi?” (kuntaliitokset, seudulliset hyvinvointipalvelut, osallistumisen ja vaikuttamisen mahdolisuudet yms.) Paneelissa Järjestöpuheenvuorot esitävät kuulonhuoltoliitto , nuorten ystävät ja nuorten areena.

Paneelin järjestävä Pohjois-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysturvayhdistys on maakunnallinen sosiaali- ja terveyspoliittinen toimija, joka kehittää kansalaisten hyvinvointia alueella. Yhdistys järjestää paneelin yhdessä Sosiaali- ja terveysturvan keskusliiton ja paikallisten järjestöjen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Verified by MonsterInsights